Value Consulting Retail

Echipa noastră este una dinamică și cu o calificare înaltă. Asistăm clienții pe tot parcursul procesului de creditare pană la atingerea unui rezultat pozitiv combinând consultanța specializată bancară cu cea juridică în funcție de necesitățile și cerințele clienților noștri.
Împreună, traducem nevoile financiare în soluții!

Echipa

Aurelia Frujină – Partner & Managing Partner

Este asociat în cadrul companiei Value Consulting Retail cu o experienţă de peste 7 ani în consultanţă financiar-bancară şi intermediere credite bancare.
Printre pozițiile ocupate se numără cea de Key Account Manager și Expert Credit Advisor, ambele în cadrul uneia dintre companiile top de profil.
În urma experinețelor acumulate, Aurelia s-a dovedit a fi unul dintre cei mai experimentați și dedicați brokeri de pe piață, fapt susținut de un portofoliu extins de clienți mulțumiți.

Riccardo Parasporo – Fondator & Managing Partner

Având o experiență de peste 25 de ani în domeniile financiar-bancar, retail, marketing și consultanță de afaceri, Riccardo Parasporo este unul dintre cei doi fondatori ai companiei de consultanță Value Consulting și asociat în cadrul companiei Value Consulting Retail.

După experiențele în consultanță de afaceri cu focus organizațional (Coopers&Lybrand), tehnologic (PriceWaterhouseCoopers) și strategic (Efinance-McKinsey) și-a început cariera în banking trecând prin diferite faze de dezvoltare în cadrul grupului Băncii Intesa, de la primul exemplu de ,,fintech” pe scară europeană ( Chief Business Officer-FundsWorld Intesa E-lab), la AssetManagement&Private Banking (Șef adjunct Private Banking Segment și Șef Produse de Asset Management) până la Retail Banking (Șef Segment Affluent în cadrul Băncii Intesa).

Astfel începe parcursul internațional, printre importantele poziții ocupate numărându-se cea de Membru al Comitetului Executiv, Șef al Diviziei Retail în cadrul băncii Intesa Sanpaolo din Serbia, Membru al Consiliului de Administrație, Director General Adjunct, în cadrul băncii Intesa Sanpaolo din România, Președinte al Consiliului de Administrație Intesa Sanpaolo Leasing Romania precum și Șef Coordonator Retail pentru CEE-SEE pentru Intesa Sanpaolo Group și coordonator de business due diligence pentru tranzacții M&A în China, Egipt și Ucraina în cadrul aceleiași bănci.

Riccardo este vorbitor nativ al limbii italiene și datorită experiențelor acumulate la nivel internațional, vorbește fluent în limbile engleză, franceză și desigur limba română.

Iuliana Florentina Luția – Client Service Analyst

Licențiată a Universității “Ştefan cel Mare” din Suceava în anul 2014, Iuliana Luția își începe acensiunea profesională, ocupând poziția de Broker Imobiliar în cadrul unor agenții imobiliare și, ajungând să cunoască piața de profil, devine Asistent Manager în cadrul companiei de consultanță Value Consulting. În scurt timp, datorită înclinației spre consultață pentru persoane fizice, devine Client Services Analyst, un stâlp de bază al companiei Value Consulting Retail.
Colega noastră vorbeste fluent două limbi străine, limba engleză și italiană.

Marco Petriccione – Fondator & Partner

Cu o experienţă de peste 20 ani în Banking şi Leasing în România, Marco Petriccione este unul dintre cei doi membrii fondatori ai companiei de consultanţă Value Consulting si asociat în cadrul companiei Value Consulting Retail.
Pe parcursul carierei sale ascendente, a ocupat pe rând funcțiile de Director Comercial în cadrul băncii ItaloRomena (Grup Veneto Banca) din Bucureşti și Şef Departament Internaţional –Volksbank în Ungaria, Republica Ceha şi România, ajungând să dețină în prezent funcția de Vicepreședinte Confindustria România și Membru al Giuntei Naționale București.
Printre importantele poziții ocupate în cadrul băncii Intesa Sanpaolo România, se numără cea de Şef Departament Retail şi SME, Şef Departament Large Corporate și Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Leasing Romania și membru al Consiliului de Administrație în cadrul aceleași bănci.
Datorită experiențelor acumulate la nivel internațional, Marco este vorbitor nativ al limbii italiene și vorbește fluent limba engleză, germană și română.

Corina Dumitriu – Legal Advisor

Face parte din echipa noastră încă de la înființare. Este licențiată în drept din anul 2012 și în prezent, activitatea sa academică este completată de un Master în Dreptul Afacerilor în cadrul Universității “Nicolae Titulescu” din București.
Înainte de a se alatura echipei Value Consulting Retail, Corina a colaborat cu diferite societăți notariale acumulând astfel o experiență solidă în ceea ce privește tranzacțiile imobiliare.
Cu o practică în domeniul juridic de peste 7 ani, colega noastră oferă consultanță de specialitate în aria dreptului civil, bancar și comercial.

Silviu Voinea – Partner

Silviu Voinea este asociat al companiei Value Consulting Retail, având o experiență de peste 14 ani în corporate banking şi consultanţă.
Printre pozițiile însemnate ocupate în mediul bancar se numară cea de Director Departament Agri & Food în cadrul BRCI, Manager Regional SME, Şef Birou Agribusiness, Şef Birou Risc Corporate în cadrul Băncii Intesa Sanpaolo și Analist financiar pentru BRD și Alpha Bank.
Din 2016 a devenit asociat în cadrul Value Consulting, un proiect antreprenorial de consultanță financiar bancară și M&A.
Limbile străine cunoscute sunt engleza și italiana.

Elena Bujor – Asistent Manager

Licențiată din anul 2018 în drept în cadrul Universității Româno-Americane din București, Elena Bujor se remarcă prin eficiență, aducându-și contribuția la buna desfășurare și evoluție a societății. Politețea și atenția la detaliu o califică pentru această poziție, ajutând echipa în aplicarea și concretizarea deciziilor.
Limbile străine cunoscute sunt engleza și italiana.

Lu-Vi: 9:30 - 18:00

office@valuecons.com

+4 021 310 00 36

Calea Floreasca 141 – 143 Et. 4
Sector 1, Bucuresti