Prezentare

Value Consulting Retail este unul dintre cei mai specializați și fiabili brokeri de credite de pe piața românească. Specialiştii noştri în banking sunt focusaţi pe nevoile fiecărui client, au experienţă solidă în domeniu şi sunt în permanenţă informaţi în legatură cu toate ofertele şi trendurile din piaţă pentru a veni în întâmpinare cu cele mai potrivite soluţii de creditare. Servicii profesionale, complete şi gratuite pentru clienţii persoane fizice pentru a obţine cele mai avantajoase oferte pentru credite.

Cum te poate ajuta un broker de credite în
alegerea unui împrumut bancar?

Atunci când realizezi că ai nevoie de un credit şi te decizi să acționezi în acest sens, ai în primul rând nevoie de cineva care să te ajute să faci cea mai bună alegere. Mai mult decât atât, trebuie să analizezi cât mai multe oferte bancare astfel încât să identifici cea mai bună variantă de finanţare pe termen lung sau scurt, în funcţie de nevoia ta de creditare.

Apelând la un broker, drumurile tale se rezumă la o singură destinaţie şi un singur birou, mai ales acum, când timpul tuturor este limitat, neavând puterea şi nici energia de a merge de la o bancă la alta pentru a afla care sunt opţiunile de finanţare.

Brokerajul bancar este un serviciu gratuit de care poţi beneficia oricând ai nevoie de un credit, indiferent de tipul de împrumut, fără să mai vizitezi toate băncile existente.

Viziune

Scopul activităţii este de a susţine rezolvarea nevoilor financiare periodice ale clienţilor săi, într-un timp cât mai scurt, cu cheltuieli cât mai reduse, economisind timpul clientului.

Obiectivele activităţii cuprind crearea unui sistem eficient de asistenţă financiar-bancară, care să fie capabil de a identifica soluția potrivită fiecărui client.

Avantaje

Economisire de timp – prin preluarea cererii de credit direct de la locul de amplasare a clientului, consultaţii Brokerului de Credite înlătură necesitatea deplasării clientului la bancă, aşteptării la cozile de la operatori, deplasării repetate pentru modificarea anumitor formulare etc.

Simplificarea alegerii – consultanţii Brokerului de Credite vor cunoaşte şi vor oferi clienţilor informaţii suficiente pentru identificarea imediată a celei mai potrivite oferte de creditare existente pe piaţă. Atitudine pozitivă- prin contactarea consultanţilor Brokerului de Credite, solicitanţii de credit automat optează pentru un nivel înalt de profesionalism şi atitudine respectuoasă.

Probabilitate mărită de primire a creditului bancar – consultanţii Brokerului de Credite vor oferi consultanţă necesară pentru îndeplinirea corectă a formularelor necesare pentru solicitarea unui credit.